Naša ponuda automobila

5 % popusta

Rezervacija od 6 do 14 dana

10 % popusta

Rezervacija od 15 do 30 dana

EN-TACC d.o.o.

Ford Mondeo

Ford Mondeo

Ford Mondeo je izuzetno svestran i pouzdan automobil koji pruža vrhunsku udobnost i efikasnost u potrošnji goriva. Sa prostranim enterijerom i obiljem prostora za prtljag, Mondeo je odličan izbor za porodična putovanja i svakodnevnu vožnju. Dostupni motori, uključujući različite dizel opcije, osiguravaju impresivnu ekonomičnost potrošnje goriva bez kompromisa u performansama. Ford Mondeo se ističe svojim stilizovanim dizajnom, karakteriziranim elegantnim linijama i sofisticiranim detaljima. Enterijer je prostran i udoban, sa materijalima visokog kvaliteta i najmodernijim tehnološkim karakteristikama, uključujući integrisani infotainment sistem i mogućnost povezivanja sa mobilnim uređajima.
Počevši od KM 46.80
Renault Megane

Renault Megane

Renault Megane je moderan i stilizovan automobil koji kombinuje dinamičan dizajn sa praktičnošću. Sa svojim aerodinamičnim izgledom i sportskim detaljima, Megane privlači poglede gde god da se pojavi. Unutrašnjost automobila je dobro osmišljena i prostrana, pružajući udobnost putnicima i obilje prtljažnog prostora za sve vaše potrebe. Sa različitim motorima na raspolaganju, uključujući TDI opcije, Megane pruža snažne performanse uz istovremeno efikasnu potrošnju goriva. Opremljen naprednim tehnološkim funkcijama, poput integrisanog multimedijalnog sistema i sistema za asistenciju pri parkiranju, Megane olakšava svakodnevnu vožnju. Renault je takođe posvetio pažnju sigurnosti, pa Megane ima brojne sigurnosne karakteristike, uključujući sisteme za pomoć u vožnji i aktivnu sigurnost. Izborom Renault Megane za iznajmljivanje automobila, dobijate kombinaciju stila, praktičnosti i tehnologije, obezbeđujući uzbudljivo iskustvo vožnje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe na putu.
Počevši od KM 54.00
Volkswagen Golf 7

Volkswagen Golf 7

Volkswagen Golf 7 je izuzetno pouzdan i praktičan automobil koji pruža vrhunsku udobnost i efikasnost u potrošnji goriva. Sa kompaktnim, a opet prostranim enterijerom i obiljem prostora za prtljag, Golf 7 je odličan izbor za gradske vožnje i duže putovanja. Dostupni motori, uključujući dizel opcije, osiguravaju impresivnu ekonomičnost potrošnje goriva bez kompromisa u performansama. Volkswagen Golf 7 se ističe svojim modernim dizajnom, karakteriziranim čistim linijama i sofisticiranim detaljima.
Počevši od KM 57.60
Volkswagen Passat Comfortline 2.0 TDI BMT

Volkswagen Passat Comfortline 2.0 TDI BMT

Volkswagen Passat Comfortline 2.0 TDI BMT je elegantan i pouzdan automobil koji pruža vrhunski nivo udobnosti i performansi. Sa svojim sofisticiranim dizajnom i pažljivo izrađenim detaljima, ovaj automobil se ističe u masi. Unutrašnjost nudi prostrane i udobne sedišta, koja su idealna za duže putovanje i svakodnevnu vožnju. Motor 2.0 TDI BMT pruža snažno ubrzanje i odličnu ekonomičnost goriva, čineći ga idealnim izborom za putovanja na dugim stazama. Passat Comfortline takođe ima brojne napredne sigurnosne funkcije, kao što su kontrola stabilnosti i napredni sistemi za kočenje, pružajući vam dodatnu sigurnost na putu. Bez obzira da li planirate porodični odmor ili poslovno putovanje, Volkswagen Passat Comfortline 2.0 TDI BMT će vam pružiti udobnost, pouzdanost i izuzetno iskustvo vožnje. Iznajmite ga danas i uživajte u vožnji uz vrhunsku kombinaciju stila i performansi.
Počevši od KM 61.20
Škoda Octavia

Škoda Octavia

Škoda Octavia je izuzetno praktičan i pouzdan automobil koji nudi vrhunsku udobnost i efikasnost. Sa svojim prostranim enterijerom i obiljem prtljažnog prostora, Octavia je savršen izbor za porodična putovanja i svakodnevnu vožnju. Motori koji su na raspolaganju, uključujući i različite TDI opcije, pružaju izvanrednu ekonomičnost goriva, bez žrtvovanja performansi. Škoda Octavia se ističe svojim elegantnim dizajnom, sa čistim linijama i sofisticiranim detaljima. Unutrašnjost je prostrana i udobna, sa kvalitetnim materijalima i naprednim tehnološkim funkcijama, uključujući integrisani infotainment sistem i sistem za povezivanje mobilnih uređaja. Opremljena naprednim sigurnosnim sistemima, kao što su sistem za automatsko kočenje i detekciju umora vozača, Octavia pruža dodatnu sigurnost na putu. Sa svojom reputacijom pouzdanosti i praktičnosti, Škoda Octavia je idealan izbor za iznajmljivanje automobila koji će vam pružiti udobnost, efikasnost i pouzdanost tokom vaših putovanja.
Počevši od KM 63.00
Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI BMT/Start Stop

Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI BMT/Start Stop

Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI BMT/Start Stop je prostran i svestran automobil koji spaja stil, udobnost i efikasnost. Ovaj elegantni karavan nudi obilje prostora za putnike i prtljag, što ga čini idealnim za porodična putovanja ili poslovne aktivnosti. Motor 2.0 TDI BMT sa funkcijom Start Stop pruža odlične performanse uz smanjenu potrošnju goriva, omogućavajući vam da putujete duže bez čestog zaustavljanja na pumpi. Passat Variant ima modernu i sofisticiranu spoljašnjost koja se ističe svojim glatkim linijama i pažljivo izrađenim detaljima. Unutrašnjost automobila je opremljena udobnim sedištima i naprednim tehnologijama, kao što su navigacioni sistem i povezivost sa pametnim telefonima, čineći vašu vožnju prijatnom i uživanjem. Sa naprednim sistemima za sigurnost i kontrolu, kao i proverenom pouzdanošću brenda Volkswagen, Passat Variant 2.0 TDI BMT/Start Stop vam pruža miran i siguran put. Izaberite ovaj automobil za svoj sledeći iznajmljeni prevoz i doživite kombinaciju prostora, efikasnosti i modernog dizajna na najbolji mogući način.
Počevši od KM 72.00
Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan je izuzetno funkcionalan i pouzdan automobil koji pruža vrhunsku udobnost i efikasnost. Svojim prostranim enterijerom i obiljem prostora za prtljag, Tiguan je savršen izbor za porodična putovanja i svakodnevnu vožnju. Dostupni motori, uključujući različite dizel opcije, pružaju odličnu potrošnju goriva bez žrtvovanja performansi. Volkswagen Tiguan se izdvaja svojim elegantnim dizajnom, sa čistim linijama i sofisticiranim detaljima. Enterijer je prostran i udoban, sa materijalima visokog kvaliteta i naprednim tehnološkim karakteristikama, uključujući integrisani infotainment sistem i povezivanje sa mobilnim uređajima.
Počevši od KM 81.00
Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Audi Q5 2.0 TDI Quattro je vrhunski SUV koji spaja moć, eleganciju i sportski duh. Sa svojim markantnim dizajnom, ovaj automobil privlači poglede gde god da se pojavi. Sa snažnim 2.0 TDI motorom i sistemom pogona na sva četiri točka Quattro, Q5 pruža izuzetnu vuču i upravljanje, garantujući vrhunske performanse na različitim terenima i u različitim vremenskim uslovima. Unutrašnjost je osmišljena sa pažnjom prema detaljima, pružajući prostrane i udobne sedišta, kao i najnovije tehnološke funkcije, uključujući napredni sistem za info-zabavu i navigaciju. Audi Q5 2.0 TDI Quattro takođe ima brojne sigurnosne karakteristike, poput sistema za pomoć u vožnji i naprednih sistema za zaštitu putnika, kako bi se obezbedila najveća sigurnost na putu. Bez obzira da li se upuštate u avanture van grada ili uživate u gradske vožnji, Audi Q5 2.0 TDI Quattro je idealan izbor za iznajmljivanje automobila koji će vas odvesti na nezaboravno putovanje sa stilom, performansama i luksuzom.
Počevši od KM 108.00